You must have Javascript enabled to use this form.

Nieuws

familie
Auteur: 
Nico Claes

Het autosalon is nog maar amper afgebroken en het Batibouw salon staat al voor de deur. Wij geven 5 duotickets weg voor de nocture op vrijdag 1 maart in de Heizelpaleizen.

Auteur: 
Nico Claes

Allianz biedt weerom de helft van de premietaks (1%) aan voor het deel gestort in tak 23. Wat zijn de voorwaarden van deze nieuwe actie?

Auteur: 
Nico Claes

Ontdek onze voorwaarden 2018 voor het autosalon. Niet alleen voor uw verzekeringen maar ook voor uw autokrediet bent u van harte welkom in ons kantoor.

Auteur: 
Nico Claes

Yongo is een online, educatief spaarplan voor de toekomst van uw kind(eren) Ontdek Yongo hier U kunt al met 10 euro een Yongo plan starten.  In elk Yongo plan dat u voor 1 april 2018 onderschrijft, st

Auteur: 
Nico Claes

De bankgift heeft al het voorwerp uitgemaakt van heel wat rechtsleer, in het bijzonder over de noodzaak van aangetekende brieven/pacte adjoint en de vermelding van "schenking" op het overschrijvingsfo

Auteur: 
Nico Claes

Het gerecht en de fiscus moeten toegang krijgen tot een databank die in realtime bijhoudt wie welke bankrekeningen heeft in ons land.

Auteur: 
Nico Claes

Ontdek VIVAY hier

Auteur: 
Nico Claes

Beste klanten, Vanaf maandag 4 september wijzigen de openingsuren van het loket met het oog op meer advies.    Wij maken graag meer tijd voor u. Nieuwe openingsuren loket vanaf 4 september 2017

Auteur: 
Nico Claes

Mijn vermogen | 27.07.2017 Philipp Bollen   Op woensdag 26 juli kondigde premier Michel aan dat er eindelijk een akkoord bereikt is over de begroting en over een reeks fiscale hervormingen.

Auteur: 
Nico Claes

Cybercriminaliteit: het onderwerp is actueler dan ooit. U hebt vast en zeker ook al stilgestaan bij de risico’s ervan voor uw onderneming. En terecht!

Auteur: 
Nico Claes

Nieuw standpunt Vlabel over burgerlijke maatschappen  | 12.05.2017 | Door Nico Jaeken In juni vorig jaar sloot de Vlaamse Belastingdienst (Vlabel) de deur voor belastingvrije schenkingen van effecten

Auteur: 
Nico Claes

Voor inkomstenjaar 2017 is de boete voor onvoldoende voorafbetalingen verdubbeld van 1,125% naar 2,25%.

Auteur: 
Nico Claes

Een mooi alternatief Een vastgoedbelegging tegen aantrekkelijke voorwaarden en zonder het beheer dat hoort bij verhuur!   Vastgoed blijft een groeisector.

Auteur: 
Nico Claes

Hebt u een woonkrediet lopen voor de aankoop of bouw van uw huis? En gaat u nu een nieuwe lening aan met het oog op een belangrijke verbouwing? Denk dan ook aan uw schuldsaldoverzekering.

opa
Auteur: 
Nico Claes

We zagen dat de laatste maanden grote inspanningen geleverd werden om de pensioenrechten van de zelfstandigen gelijk te stellen met die van de andere leden van de actieve bevolking.

key
Auteur: 
Nico Claes

Nieuwe phishing mails zetten je ertoe aan om op een link te klikken voor de aanvraag van een nieuwe bankkaart.

auto
Auteur: 
Nico Claes

Vanaf vandaag kan u de CRASHFORM app downloaden op uw smartphone. Met deze app kan u makkelijk een ongevalsaangifte correct invullen en onmiddellijk doorgeven aan uw makelaar.

calculator
Auteur: 
Nico Claes

Op 29 juli 2016 publiceerde de Europese Bankautoriteit (EBA) de resultaten van Europawijde stresstests die samen met de Europese Centrale Bank (ECB) werden uitgevoerd.

brand
Auteur: 
Nico Claes

Bent u getroffen de afgelopen dagen/weken door de storm- & waterschade?

Auteur: 
Nico Claes

001.jpg   001_2.jpg   001_3.jpg 001_4.jpg

Pagina's