You must have Javascript enabled to use this form.

Diensten

De bankagent en verzekeringsmakelaar in uw buurt

Net zoals meer dan 310 gedreven professionals kozen wij ervoor zelfstandig Fintro agent te worden. Al deze mensen zetten zich elke dag opnieuw met hart en ziel in om hun beroep eer aan te doen. Het vak van bankagent en makelaar veronderstelt een grondige kennis van de financiële wereld en een voortdurende bereidheid om de constante evolutie van de financiële markten op de voet te volgen. Bovenop deze vanzelfsprekende vakkennis en bekwaamheid zijn de fintro agenten zeer servicegericht. Daarom kan u als Fintro klant altijd rekenen op persoonlijk financieel advies, telkens wanneer u het nodig hebt.

Nabij

Fintro hecht bijzonder veel belang aan de plaatselijke verankering van elk agentschap en de betrokkenheid van zijn agenten met hun directe omgeving. Bij ons wordt het bankieren trouwens regelmatig doorgegeven van generatie op generatie, en dat vormt dan weer een mooie basis voor een relatie op lange termijn. Uw Fintro agent woont niet alleen in de nabijheid, maar wil ook zelf echt nabij zijn. Een bankagent en verzekeringsmakelaar als buur, dat komt altijd goed uit!

Betrokken en beschikbaar

Uw Fintro agent is betrokken in het dagelijkse reilen en zeilen in de buurt en luistert met belangstelling naar uw wensen. En omdat hij dicht bij zijn klanten staat, kan hij u ook echt beter leren kennen. Zo kan hij u helpen met advies en diensten op uw maat. En daar is hij bijzonder flexibel in: op kantoor of bij u thuis, wanneer het u past. Zo ver wil hij graag voor u gaan!

Hoe ver we ook gaan, altijd blijven we dichtbij.

Stevige internationale basis

Fintro steunt op buitengewoon stevige fundamenten: de BNP Paribas Groep. Dit is één van de grootste banken binnen de eurozone en de negende grootste bank ter wereld, met vestigingen in meer dan 80 landen en ruim 200.000 medewerkers. Een sterke, wereldwijde groep, die garant staat voor stabiliteit. Daarbij hoort ook de know-how, die in financiële zaken letterlijk van kapitaal belang is. De kracht van onze groep schenkt u de nodige zekerheid in een veranderde omgeving.

Uitgebreid lokaal netwerk

Met een netwerk van meer dan 310 zelfstandige bankagenten en meer dan duizend medewerkers verspreid over het hele land, is Fintro altijd dichtbij. Onze tevreden klanten worden met de dag talrijker. Momenteel tellen we er al meer dan 350.000. Allemaal samen vertrouwen ze ons meer dan 11 miljard euro in tegoeden toe*.   *situatie juni 2011

Zelfstandige bankagenten en onafhankelijke verzekeringsmakelaars

Het wereldwijde BNP Paribas netwerk biedt uw Fintro agent een schat aan kennis en ervaring waar hij altijd een beroep op kan doen. Via hem krijgt u toegang tot alle mogelijke producten en diensten, rechtstreeks in het agentschap in uw buurt of via de moderne online technologieën. Als zelfstandig en onafhankelijk verzekeringsmakelaar kan hij u bovendien ongebonden adviseren over alle verzekeringsproducten die op de markt worden aangeboden. Dat is voor ons "ver gaan”.

Een zeer ruim aanbod op de markt

Zowel wat bank- als verzekeringsproducten betreft beschikt uw Fintro agent over een zeer ruim aanbod dat er op de markt te vinden is.

Voor uw dagelijkse bankzaken kunt u gebruik maken van onze voordelige bonus zichtrekening, een rekening die u bij regelmatig gebruik twee keer niks kan kosten. Daarnaast geniet u met Blue Sky Club van een all-in zichtrekening, met tal van bancaire en extrabancaire voordelen. Onze spaarrekening Blue Select biedt u een maximale getrouwheidspremie. Verder geeft uw bankagent graag advies op maat voor sparen en beleggen volgens uw eigen profiel, met keuze uit een breed gamma aan beleggingsformules. Ook voor kredieten, zij het professionele, hypothecaire of consumentenkredieten, kan u rekenen op onze expertise en persoonlijke aanpak van uw agent. Personal banking klanten kunnen gespecialiseerd advies krijgen inzake de opvolging van patrimonia en vermogensbeheer.
Bovendien is uw Fintro agent een onafhankelijk verzekeringsmakelaar. Dat betekent dat hij voor elk project zelf kan beslissen met welke maatschappij hij in zee gaat, of het nu gaat over de voorbereiding van uw pensioen, de aankoop van een nieuwe woning of de omnium voor uw wagen. Zo bent u zeker dat hij altijd de juiste keuze maakt, afgestemd op de noden van uw gezin of bedrijf. Zoals het een zelfstandig ondernemer past, zal hij zich met hart en ziel inzetten en kan u bij schadegevallen rekenen op zijn snelle en doeltreffende tussenkomst.

Waarom een verzekeringsmakelaar om raad vragen?

Verzekeringen zijn geen eenvoudige producten, integendeel.  Je veiligheid en welzijn, dat van je gezin of je bedrijf hangt er voor een groot deel vanaf.  Het afsluiten van een degelijke verzekering beschermt je tegen allerhande risico's.
Bij een verzekering verschuift het risico naar een verzekeringsmaatschapij die dit risico tegen betaling voor haar rekening neemt.  Hierbij is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op een specialist die jou kent en verzekeringsoplossingen op maat aanbiedt.
Verzekeringen kan je via verschillende wegen afsluiten, maar een verzekeringsmakelaar is de enige die je verzekeringsoplossingen kan aanbieden van meerdere verzekeringsmaatschappijen.  Zo zoekt hij voro jou verzekeringen die aansluiten aan jouw verlangens en behoeften, dit aan een gunstig tarief.  Persoonlijk advies op maat behoort dan ook tot het DNA van de verzekeringsmakelaar.
Je verzekeringsmakelaar is dagelijks bezig met het analyseren van verzekeringscontracten en de dienstverlening hieromtrent.  Als professional vormt hij zich permanent bij zodat hij je zijn ervaring en kennis over verzekeringen en aanverwante aspecten kan aanbieden.  Bij het zoeken naar een verzekeringsoplossing houdt hij ten volle rekening met de waarborgen, algemene voorwaarden, de uitsluitingen, de dienstverlening van de maatschappij etc.  Hiermee te weinig rekening houden, kan immers ernstige gevolgen hebben bij een schadegeval.

Wat bij schade?

Schadegevallen komen steeds onverwacht voor en verzoorzaken vaak heel wat zorgen en emotie.  Ook dan is je verzekeringsmakelaar de partner bij uitstek om je bij te staan en jouw belangen te verdedigen.
Hij zal de polisvoorwaarden juist laten uitvoeren, een correcte schadevergoeding bepleiten en instaan voor een vlotte afhandeling.
Kortom
De verzekeringsmakelaar staat aan de kant van de klant, en engageert zich op lange termijn.

Enkele sleutelbegrippen;

  • Verzekeringen zijn geen producten die je in de supermarkt koopt
  • Verzekeringen zijn oplossingen op maat
  • Advies & begeleiding in alle objectiviteit
  • de verzekeringsmakelaar oefent zijn job uit met passie
  • Een verzekeringsmakelaar is een verzekering bovenop een verzekering